Vacature: Productleider Piex

Je bent medeverantwoordelijk voor het allerbelangrijkste in ons bedrijf: de online trainingen. Je creëert, ontwerpt en geeft richting. Je bent de spin in het web (geen vacature jargon maar echt bij Piex) en zorgt voor een basis van waaruit iedereen zijn/haar werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Je werkt samen met het ontwikkelteam van Piex, inhoudsexperts en onderwijsprofessionals. Je bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen van alle processen om ieder product tot een online succes te maken.

Ons product is onze kwaliteit; inhoud, didactiek en beelden zijn perfect op elkaar afgestemd. Om het denkproces bij de Piex-gebruiker aan te jagen is er volop interactie toegevoegd in de training. Overal is en wordt over nagedacht met als doel om het delen van kennis naar een next level te brengen. Kort gezegd ontwerp en realiseer je hele goede online lessen voor professionals in het onderwijs.

Begint het een een beetje te borrelen? Download hier de volledige vacature-beschrijving en misschien zit jij binnenkort op deze bank voor een brainstorm als productleider Piex.