Vacature: Procesleider Piex

Jij zorgt dat het product Piex optimaal benut wordt om de ambitie van de klant te realiseren, namelijk; een cultuur van kennis delen.

Met de productlijn Piex maken we interne én externe expertise zichtbaar en toegankelijk. Daarvoor werken we samen met experts uit het veld en met onze eigen klanten (schoolbesturen, -organisaties, samenwerkingsverbanden); zij hebben de inhoud, Piex de tools! Dit doen we in de vorm van online producten zoals trainingen, vodcasts, vlogs, tutorials en mastertalks. Maar ook met de online community, ingericht op maat voor iedere organisatie.

Hiermee wordt het delen van expertise op alle lagen van de organisatie mogelijk gemaakt; van het aanmaken van een professioneel profiel tot de ontwikkeling van een online product. Maar mogelijk maken is één… zorgen dat dit het gewenste effect heeft is twee. Precies daar ligt de opdracht voor de procesleider Piex.

Benieuwd of jij de persoon bent met de eigenschappen, kennis en vaardigheden voor de toekomstige procesleider Piex? En naar wat Piex jou kan bieden? Download hier de volledige omschrijving.

We houden van snelle beslissers dus stuur je motivatie vóór 4 juli 2021 naar info@piex.nl.